Седемгодишно момиче почина, след като бе простреляно в главата, а две

...
Седемгодишно момиче почина, след като бе простреляно в главата, а две
Коментари Харесай

Дете загина, а други 7 души са ранени след стрелба в Чикаго

Седемгодишно момиче умря, откакто бе простреляно в главата,  а две други деца са тежко ранени след пукотевица в Чикаго, заяви заместник-началникът на полицията в града Дон Джером, представен от " Ройтерс ".

Полицията е реагирала на сигнал за пукотевица към 21:00 часа  и е оказала спешна помощ на ранените, измежду които са възрастни сред 19 и 40 години. Две момчета на 1 и 7 години са били простреляни по няколко пъти и са в сериозно положение, каза Джером.

Жертвите, които са били на  фамилно събиране по време на стрелбата,  са транспортирани до лечебни заведения в региона от пожарната работа в Чикаго.

Разследването към момента е в предварителни стадии, само че разказите на очевидци разказват двама вероятни стрелци, споделят от полицията.

" Това не беше инцидентен акт на принуждение. Вероятно е обвързвано с тайфа " , сподели Джером. " Независимо от претекстовете за този случай, три почтени деца бяха простреляни тази нощ и едно от тях трагично умря от раните си. Действията на нарушителите, не се заблуждавайте, са ужасяващи и неприемливи в нашия град. "
 Стрелба и набези с нож в мол в Сидни Обновена
Стрелба и набези с нож в мол в Сидни

Стотици хора са евакуирани от комерсиалния център
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР